Laatste nieuws over Netflix

Titels uit Verder Kijken nu eenvoudig te verwijderen

Eén van de grootste irritatiepunten onder gebruikers van Netflix is nu verholpen. Het is namelijk vanaf nu super eenvoudig om een film, serie of documentaire uit je Verder Kijken lijkt te verwijderen. Dankzij de nieuwste update van de app is dit vanaf nu mogelijk op Android-toestellen en spoedig op iOS.

Verder Kijken loopt vol

Ben je gestopt met het kijken naar een serie of is een film toch niet zo boeiend als je dacht? Dan bleef zo’n titel tot dusver in je Verder Kijken lijst staan. Het was wel mogelijk om deze te verwijderen, alleen dan moest je naar je kijkgeschiedenis om daar per titel het te gaan verwijderen uit je historie. Nu kan het dus een stuk eenvoudiger.

Extra optie

In de Android-app van Netflix is het vanaf nu mogelijk om bij titels van je Verder Kijken lijst te klikken op de drie puntjes. Als je hierop klikt krijg je een menu, met daarin een vijftal opties. Zo kun je doorklikken naar de informatie over de film of serie, is het mogelijk om de titel te downloaden en te beoordelen. Er is nu een vijfde optie bijgekomen: Uit rij Verwijderen. Maak je deze keuze, dan zal de titel dus uit je Verder Kijken-lijst verdwijnen.

Updates zijn onderweg

Met de nieuwste update van de Android-app is het vanaf 24 juni mogelijk om deze functie uit te voeren op je telefoon en tablet. Netflix heeft laten weten dat gebruikers van iOS iets langer moeten wachten. Vanaf 29 juni zal de nieuwe functie ook beschikbaar zijn op deze toestellen.

De nieuwe functie ziet er als volgt uit

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?