Laatste nieuws over Netflix

TNT schrapt Snowpiercer; Wordt seizoen 4 elders uitgezonden?

Het vierde seizoen van Snowpiercer werd rond deze periode van het jaar verwacht, maar er is een flinke kink in de kabel gekomen. TNT heeft namelijk besloten om het seizoen helemaal niet uit te gaan zenden. En dat terwijl de Amerikaanse zender afgelopen voorjaar het vierde en laatste seizoen had aangekondigd.

Wijzigingen Warner Bros

In de Verenigde Staten zijn er bij veel omroepen grote wijzigingen. Zo is USA Network (o.a. Suits, The Sinner) al gestopt met het maken van series, ook The CW (Riverdale, The Flash, Arrow) is veel series aan het afronden. Bij Warner Bros – de overkoepelende organisatie van onder meer TNT – zijn er eveneens grote wijzigingen en worden veel titels abrupt gestopt. Ook wanneer ze al op de plank liggen. Dat is nu dus ook het geval bij Snowpiercer.

Gezocht naar nieuw onderkomen

Seizoen 4 van Snowpiercer is al geproduceerd, maar zal door TNT dus niet worden uitgezonden. Torrow Studios, de makers van de ijskoude apocalyptische serie, zijn nu op zoek naar een andere partij om het vierde seizoen uit te zenden. En ook mogelijk een prequel en/of sequel. In Nederland en België wordt de serie uitgezonden door Netflix, dat de streamingrechten in handen heeft. Netflix zal dus echter ook moeten afwachten of er een nieuw huis wordt gevonden voor de reeks. Pas dan zal de serie uitgezonden kunnen worden op de streamer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?