Laatste nieuws over Netflix

To All the Boys 3 nog dit kalenderjaar te zien op Netflix

De derde film van To All The Boys I’ve Loved Before is al aangekondigd door Netflix. Nu het tweede deel (P.S. I Still Love You) is verschenen, lijken we niet lang te hoeven wachten op het slotstuk.

Lara Jean en Peter

Het derde deel over Lara Jean heeft To All The Boys: Always and Forever Lara Jean. Hierin zullen de hoofdrolspelers Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) in ieder geval weer te zien zijn. De films zijn gebaseerd op de boeken van Jenny Han, de reeks bestond uit drie delen. Deze zijn allemaal verfilmd en in eerste instantie werd er verwacht dat het derde deel pas in 2021 zou komen. Dat zit toch anders.

Noah Centineo verklapt het nieuws

Dit heeft Noah Centineo verklapt aan Variety. Hij heeft aan deze Amerikaanse mediasite laten weten dat de derde film later dit jaar al zal verschijnen. Een exacte datum heeft Centineo niet gemeld, waardoor we zullen moeten wachten op een officiële bevestiging van Netflix. De uitspraak van de geliefde acteur kan in ieder geval serieus worden genomen, aangezien de Netflix Amerika twitter-account het artikel eveneens heeft gedeeld.

Opnames al afgerond

De opnames van To All the Boys Boys: Always and Forever Lara Jean zijn al afgerond. De tweede en derde film zijn namelijk achter elkaar opgenomen. Ondertussen aan de slag met andere romantische films? Denk dan eens een The Last Summer, The Kissing Booth of check de beste Romantische Komediefilms op Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?