Laatste nieuws over Netflix

To All the Boys: Always and Forever slotstuk filmtrilogie

Het derde en laatste deel van de filmtrilogie To All the Boys komt in aantocht naar Valentijnsdag op Netflix. De releasedatum valt met 12 februari samen met het achtste en laatste seizoen van Homeland, dus dat wordt een drukke dag. Inmiddels is de officiële trailer van het slotstuk gelanceerd.

To All The Boys I’ve Loved Before

In 2018 debuteerde To All the Boys I’ve Loved Before op Netflix. Het was een verfilming van het boek van Jenny Han. Lara Jean had brieven gestuurd naar alle jongens die ze ooit leuk vond, alleen die zaten verstopt in een schoenendoos. Tot deze per ongeluk een keer op de post werden gedaan. Om te voorkomen dat ze bij een van de jongens terechtkwam, besloot ze een fake-relatie aan te gaan met Peter Kavsinky, maar dat veranderde snel… Het succes van de film deed Netflix besluiten om ook het tweede en derde deel van de boekenreeks te verfilmen.

P.S. I Still Love You

Vorig jaar kwam dan ook To All the Boys: P.S. I Still Love You uit. Voor de buitenwereld leken Peter en Lara Jean echt gelukkig, maar ondertussen borrelde er van alles onder de oppervlakte. De jaloezie is groot, terwijl Lara ondertussen ook de interesse wekt van John Ambrose McClaren en die laat niet zomaar los.

Lara Jean Covey en Peter

To All the Boys: Always and Forever is het slotstuk van de trilogie. Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter. De film is vanaf 12 februari te zien op Netflix. Onderaan dit artikel is alvast de trailer te bekijken.

Trailer To All the Boys: Always and Forever

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?