Laatste nieuws over Netflix

To All The Boys krijgt spin-off serie op Netflix

Netflix lijkt nieuw leven te blazen in de To All The Boys-filmreeks. De trilogie met Lana Condor en Noah Centineo in de hoofdrol groeide op Netflix uit tot een ware hit. Dit jaar verscheen echter de laatste film uit het drieluik. Nu wordt er gewerkt aan een spin-off serie. De ontwikkelingen daarvan bevinden zich in een vroeg stadium. De hoofdrol zou zijn voor Anna Cathcart. Zij speelde eerder al Kitty, het jongere zusje van Lara Jean.

Romantische komedieserie

Variety is erachter gekomen dat Netflix werkt aan een romantische komedieserie met afleveringen van een half uur. Daarin volgen we Kitty Song Covey, het jongere zusje van Lara Jean, tijdens haar zoektocht naar de ware liefde. Kitty had eerder al een belangrijke rol in de To All The Boys-trilogie. Door haar werden tenslotte alle brieven gestuurd waardoor Lara Jean een in eerste instantie neprelatie begon met Peter Kavinsky.

Spin-off serie

Voor de nieuwe spin-off serie is Jenny Han, de schrijfster van de boeken, binnengehaald als maker, schrijfster en uitvoerend producent. Siobhan Vivian zal Han bijstaan. Awesomeness Productions en ACE Entertainment, eerder verantwoordelijk voor de productie van de drie films, zullen ook meehelpen aan de serie. Gezien de ontwikkeling van de spin-off zich voor nu nog in een vroeg stadium bevindt, valt er nog niets te zeggen over de eventuele releasedatum. Daar wordt in de toekomst ongetwijfeld meer over bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als de To All The Boys spin-off serie op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?