Trailers

Trailer To All The Boys: P.S. I Still Love You + releasedatum verschenen

To All The Boys

Netflix heeft de officiële trailer van To All The Boys: P.S. I Still Love You gelanceerd. Het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before wordt op 12 februari 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en is daarmee mooi op tijd voor Valentijnsdag.

To All The Boys

To All The Boys I’ve Loved Before krijgt een vervolg. In de eerste film zagen we hoe het leven van Lara Jean Covey volledig op zijn kop werd gezet toen haar zusje de nooit verstuurde liefdesbrieven besloot te verzenden. Gebaseerd op de boeken van Jenny Han heet de tweede film: To All The Boys: P.S. I Still Love You.

We zien daarin hoe Lana Condor en Noah Centineo terugkeren als de tortelduifjes Lara Jean en Peter. Ze denkt dat ze alle drama met haar crushes nu achter de rug heeft, maar niets blijkt minder waar…

To All The Boys: P.S. I Still Love You op Netflix

Netflix heeft ervoor gezorgd dat we met Valentijnsdag massaal aan de slag kunnen met de nieuwe film in de To All The Boys-reeks. Zo wordt de film op 12 februari 2020 toegevoegd aan het aanbod. Inmiddels is bekend dat er ook een derde deel volgt genaamd To All The Boys: Always and Forever Lara Jean.

Bekijk de trailers van To All The Boys: P.S. I Still Love You

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?