Laatste nieuws over Netflix

To The Lake seizoen 2 is al volop in productie

To The Lake is één van de verrassingen van de afgelopen maand op Netflix. Het eerste seizoen smaakte naar meer en dit blijkt er ook te komen. Russische media maken namelijk melding van een tweede seizoen, die zelfs al enige tijd in productie blijkt te zijn!

Heftig virus grijpt om zich heen

Een heftig virus grijpt om zich heen in Moskou en zet deze stad volledig op zijn kop.  Een bekend gezicht in de reeks is Kirill Käro, hij vertolkt Sergey. Je kunt hem kennen van The Sniffer. Sergey woont veilig buiten de stad, maar gaat toch naar Moskou om zijn ex-vrouw en zoon te redden. En dat terwijl ze hem haten. Het is het begin van een familiedrama. Terwijl velen van ons langzaam vermoeid raken door alle verhalen over virussen en corona, gaat To The Lake er wel als zoete koek in. Op naar een vervolg dus en deze blijkt al onderweg te zijn!

Verrassende hit

Netflix heeft de internationale streamingrechten gekocht en de show is wereldwijd een succes. In Nederland is To The Lake lange tijd terug te vinden geweest in de dagelijkse top-10, dat blijkt ook in andere landen het geval te zijn geweest. In het Verenigd Koninkrijk stond de reeks negen dagen hoog in de lijsten. En zelfs in de Verenigde Staten werd de top-10 een anatal dagen bereikt. Een unicum voor een Russische serie. TiColorTVMag is één van de Russische sites die er melding van maakt dat To The Lake al is vernieuwd met een tweede seizoen.

Opnames nog niet van start

Het script is al geschreven, alleen de opnames waren nog niet gestart. Door het coronavirus loopt dit dus flinke vertraging op en is een mogelijke releasedatum al opgeschoven tot minimaal het najaar van 2021. Of het dan ook direct op Netflix verschijnt is nog ongewis. De reeks was in Rusland namelijk al een klein jaar geleden te zien. De opties zijn dat de reeks in zijn geheel op Netflix wordt gelanceerd zodra het seizoen in Rusland is afgerond. Een andere optie is dat Netflix tot een geschikt moment wacht. In dat geval zou het zelfs Halloween 2022 kunnen worden. Maar voorlopig is dit dus afwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als To The Lake seizoen 2 door Netflix wordt aangekondigd? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?