Laatste nieuws over Netflix

Too Hot to Handle en The Circle 2 hebben startdata

Twee van de meest geliefde realityseries van Netflix zullen in de komende maanden weer te zien zijn op de streamingdienst. Zowel The Circle als Too Hot to Handle gaan op voor een tweede seizoen. En die worden al snel gedropt op Netflix. Daar blijft het niet bij, want er verschijnen nog veel meer seizoenen. Zo ook van Love is Blind!

The Circle

Het realityfeest gaat beginnen met The Circle. Het eerste seizoen was te zien in januari 2020, nu komt er een vervolg. Acht deelnemers beginnen in een flatgebouw, waarin ze allemaal hun eigen appartement hebben. De hele dag hebben ze contact met elkaar, echter alleen via social media platformen. Wie is er echt? Wie is er een catfish? En wie weet uiteindelijk het meest populair te worden. Op woensdag 14 april begint The Circle. Iedere woensdag verschijnen er vier afleveringen. Op 5 mei volgt dan de finale. In de dagen daarvoor kan er door alle kijkers gestemd worden wie The Circle moet winnen.

Too Hot to Handle in de zomer

Netflix schakelt daarna gelijk door, want seizoen 2 van Too Hot to Handle is vanaf juni te zien. Ook hiervoor zullen op woensdagen telkens nieuwe afleveringen verschijnen. Het bijzondere aan Too Hot to Handle is dat het met een omgekeerd concept werkt. Bij LoveReality shows is het normaal de bedoeling je liefde te vinden, hier kost het de groep juist geld zodra deelnemers intiem worden. Een knuffel kost al geld! Het nieuwe seizoen is opgenomen op de Turks en Caicoseilanden en het goede nieuws is dat er ook gelijk een derde seizoen achteraan wordt opgenomen!

Opnames Love is Blind

Een andere LoveReality show van Netflix is Love is Blind. Hierin communiceerden singles met elkaar, zonder dat ze elkaar konden zien. Als er een klik bleek te zijn, moest er een grote stap worden gezet. Je mocht elkaar namelijk pas zien wanneer je besloot om met elkaar te verloven. Opvallend is dat van het eerste seizoen diverse koppels nog altijd bij elkaar zijn. Het tweede seizoen van Love is Blind wordt momenteel opgenomen in Chicago, daarna zullen presentatoren Vanessa en Nick Lachey gelijk doorreizen naar Dallas waar het derde seizoen wordt opgenomen. Ook op een nieuw seizoen van Love is Blind hoeven we dus niet lang te wachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?