Laatste nieuws over Netflix

Too Hot to Handle krijgt twee nieuwe seizoenen

Too Hot To Handle krijgt nog minimaal twee nieuwe seizoenen op Netflix. Het was heel stil rondom één van de meest succesvolle realityseries op Netflix. Nu blijkt waarom, want de makers moesten alles zo geheim mogelijk houden.

Deelnemers mochten van niets weten

Om het concept van Too Hot to Handle zo succesvol mogelijk te houden moeten de deelnemers vooraf eigenlijk niet weten waaraan ze beginnen. Daarom is alles in het geheim afgewerkt. De productie heeft de casting gedaan onder een andere titel. De deelnemers dachten namelijk dat ze mee zouden gaan doen aan Parties in Paradise. Pas toen de opnames daadwerkelijk begonnen, werd duidelijk dat ze in Too Hot to Handle zaten.

Nieuwe locatie

Behalve nieuwe gezichten zullen we in het tweede en derde seizoen van Too Hot to Handle ook nieuwe locaties gaan zien. Het eerste seizoen was opgenomen in Mexico. Het nieuwe seizoen is opgenomen op de Turks en Caicoseilanden. Deze twee eilandengroepen maken deel uit van de Antillen en liggen ten zuidoosten van de Bahama’s. Al betaal je op deze eilanden met de Amerikaanse dollar, het is een overzees gebiedsdeel van Groot-Brittannië.

Too Hot to Handle: zo min mogelijk actie

Het concept van Too Hot to Handle is uniek, omdat het precies andersom is als we gewend zijn in lovereality programma’s. Waar normaliter mensen op zoek gaan naar liefde en affectie, moeten ze daar nu juist zo ver mogelijk vandaan blijven. Een groep prachtige jongelingen worden bij elkaar gezet en kunnen 100.000 dollar winnen. Maar zodra er al gekust of intiem geknuffeld wordt gaat er al geld uit de pot. En die verleiding weerstaan bleek in het eerste seizoen knap lastig.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Too Hot to Handle seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?