Trailers

Too Hot To Handle nieuwe love-reality show op Netflix

Too Hot To Handle wordt na Love is Blind de volgende show op Netflix waar liefde en reality hand in hand gaan. Ook nu moet de ware liefde gevonden worden, alleen de inzet is hoog. Alle kandidaten zien elkaar namelijk vanaf het eerste moment, fysiek mag er alleen niets gebeuren.

Nieuwe datingshow op Netflix

Vanaf 17 april staat de nieuwe datingshow op Netflix. Waar er de laatste tijd veel kritiek is dat er te veel fysiek contact is in programma’s zoals Temptation Island en Ex on the Beach, mag dat in Too Hot To Handle juist niet gebeuren. En dat zal knap lastig worden.

Fysieke aanrakingen kost geld

Er is een prijzenpot te verdienen van liefst 100.000 dollar. Daarvoor moeten alle singles een band zien op te bouwen met één van de andere singles. Bij iedere fysieke aanraking volgt een boete, waardoor het prijzengeld snel terug kan lopen. En het is dus aan de vrijgezellen om elkaar niet op een fysieke maar juist een emotionele manier beter te leren kennen. Gaat Too Hot To Handle net zo’n hit worden als Love is Blind? Het zal blijken vanaf vrijdag 17 april.

Bekijk de trailer van Too Hot To Handle

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?