Beste van de Maand Laatste nieuws over Netflix

TOP 5: De fraaiste titels van februari op Netflix

Ramses Netflix

De maand februari is voorbij gevlogen en dus is het tijd om de balans op te maken. Iedere laatste zaterdag van de maand presenteert Netflix-Nederland de Top-5 fraaiste titels. Deze editie dus van de maand februari 2016. De keuze was reuze, want er werden in totaal 67 titels aan het aanbod van Netflix toegevoegd in de tweede maand van het jaar. Dit zijn de top 5 fraaiste titels van februari op Netflix.

Project T

Nog geen jaar geleden draaide Project T in de bioscoop en sinds 7 februari al te zien op Netflix. Het is vaak gemaakte opmerking door abonnees van Netflix: meer films die recentelijk in de bioscoop te zien zijn. Vorige maand werd Avengers: Age of Ultron al toegevoegd en nu dus Project T. In Amerika staat de film overigens bekend als Tomorrowland, maar vanwege het gelijknamige Belgische dancefestival moest Disney in Europa een andere titel verzinnen: Project T. De avonturenfilm, met George Clooney, gaat over een gedesillusioneerde uitvinder. Samen met een slim tienermeisje gaan ze op een gevaarlijke missie om een belangrijk geheim te ontrafelen. Het bleek een succesvol verhaal, veel mensen bekeken de film in de bioscoop. De film leverde uiteindelijk 208 miljoen dollar op.

Bekijk Project T op Netflix

Ramses

Ramses Shaffy was geliefd in heel Nederland. De zanger drukte met zijn bijzondere liedjes een stempel op de Nederlandse muziekgeschiedenis. In 2014 eerde AVRO Ramses Shaffy met een vierdelige serie. De dramaserie ging over de jonge jaren van de chansonnier. Ook de levens van Joop Admiraal en Liesbeth List komen aan bod in Ramses. De jaren van de opkomst van Shaffy worden in beeld gebracht, in de jaren zestig, maar ook de keerzijde van het succes zijn te zien in de serie. Ramses raakte verslaafd aan drank en drugs, terwijl ondertussen de stad Amsterdam grote veranderingen doormaakte. Maarten Heijmans nam de rol van Ramses Shaffy op zich en ontving hiervoor in 2015 zelfs een Emmy Award.

Bekijk Ramses op Netflix

Fuller House

Maanden is er naar de reünie van Full House uitgekeken. Op vrijdag 26 februari was het eindelijk zover. Fuller House werd exclusief op Netflix gelanceerd. De voltallige Full House-cast werkte mee aan de revival. Alleen De Olsen Twins besloten om niet terug te keren. In Fuller House draait de serie om de inmiddels opgegroeide DJ. Ze heeft drie kinderen. De man waarmee ze de kinderen heeft gekregen is echter overleden. Ze staat er echter niet alleen voor, want het huis in San Francisco loopt al snel vol als ze hulp krijgt van haar zus Stephanie. Ook Kimmy volgt haar voorbeeld.

Bekijk Fuller House op Netflix

Tenured

Hoe vaak mislukken komedies niet omdat ze niet grappig zijn? Heel vaak. Het worden films met flauwe, voorspelbare grappen. Wanneer een maker van een komedie er in slaagt de kijker wel aan het lachen te maken dan maakt dat de film gelijk tot een succes. Tenured is zo’n succesvolle komedie, geregisseerd door Chris Modoono. Tenured gaat over Ethan Collins, een leraar van wie het leven eigenlijk een compleet drama is. Zijn vrouw heeft hem net verlaten en in de klas gaat het ook niet best. Toch heeft hij één zekerheid: Ethan kan niet ontslagen worden, hoe erg hij het ook verprutst. Dit tot grote frustratie van zijn aartsvijand, assistent-rector Gruber. Ethan besluit een toneelstuk op te zetten, maar voor zijn 10-jarige leerlingen is dit onderwerp niet bepaald geschikt.

Bekijk Tenured op Netflix

Goodfellas

Maffiafilms zijn in de geschiedenis vaker een succes gebleken. We kennen natuurlijk allemaal The Godfather, maar Goodfellas is ook een geweldige maffiafilm. In 1990 kwam de film uit, waarin Robert de Niro en Ray Liotta schitteren. Jimmy Conway (De Niro) is de mentor van Henry Hill (Liotta) en Hill groeit uit tot een grote jongen. Als hij ontdekt dat Conway een dubbele agenda heeft staat Hill voor een moeilijke keuze. De film Goodfellas staat bekend als zeer gewelddadig. Bovendien wordt er zeer veel in gescholden. Goodfellas was zelfs enige tijd recordhouder met de meeste scheldwoorden in één film.

Bekijk Goodfellas op Netflix

Bekijk ook:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?