Beste van de Maand Laatste nieuws over Netflix

TOP 5: De fraaiste titels van augustus op Netflix

theory of everything netflix
Zelden is het zo lastig geweest om tot de TOP 5 met de fraaiste titels van de maand te komen. Dat wil niet zeggen dat er nauwelijks mooie titels zijn toegevoegd. Integendeel zelfs. Er werden zoveel mooie films en series toegevoegd dat er haast niet te kiezen viel. Titels als Star Trek, Iron Man en New Girl zouden in vrijwel iedere maand de TOP 5 gewoon halen, maar in augustus was de concurrentie moordend.

Star Wars: The Complete Saga

De Star Wars-hype is weer volledige opgelaaid, voor zover deze al over was. Netflix heeft in augustus alle zeven films van Star Wars aan het aanbod toegevoegd. Het begon met de zes films die als eerste zijn uitgekomen. Later werd ook nog Star Wars: The Force Awakens toegevoegd. Deze film was rond de jaarwisseling nog in de bioscoop te zien en nu dus al op Netflix beschikbaar. Het heeft allemaal te maken met de deal tussen Netflix en Disney, dat de Star Wars-rechten in beheer heeft. Netflix heeft de licenties voor één jaar vastgelegd.

Bekijk deze films op Netflix

Sons of Anarchy

De Sons of Anarchy-reeks is sinds 1 augustus compleet op Netflix. Inmiddels is namelijk ook het zevende en laatste seizoen van deze spijkerharde serie op Netflix te zien. Zonder met spoilers te komen heeft Jax het in het zevende seizoen erg zwaar. Hij brengt een tijd door in de gevangenis en broedt daar op een plan om wraak te nemen. Hij krijgt weer steun van zijn motorclub, maar lukt het Jax ook om zijn ultieme wraak te krijgen?

Bekijk deze serie op Netflix

The Theory of Everything

Dit ontroerende drama over de briljante wetenschapper Stephan Hawking gooide in 2014 hoge ogen. Terwijl hij als wetenschapper aan de universiteit van Cambridge aan zijn doctoraalscriptie werkt ontmoet hij Jane, een literatuurstudente. Er ontstaat een liefdesrelatie, maar ondertussen ontdekt Hawking (Eddie Redmayne) dat zijn lichaam niet meer functioneert zoals het zou horen. Er wordt geconstateerd dat hij ALS heeft. Deze slopende zenuwziekte drukt de stempel behoorlijk op het huwelijk van Stephen en Jane, maar de genialiteit van Hawking is altijd blijven bestaan.

Bekijk deze film op Netflix

Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen

Je hebt klassiekers en je hebt Disney-klassiekers. Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen uit 1937 is er daar absoluut één van. Dit was de allereerste animatie film die langer dan één uur duurde. Het sprookjesverhaal werd uitgebracht door Walt Disney en is nog altijd één van de favoriete sprookjes voor veel Disney-liefhebbers. Het is de verfilming van het originele verhaal van de gebroeders Grimm, die wereldberoemd zijn geworden met hun sprookjesverhalen.

Bekijk deze film op Netflix

Fifty Shades of Grey

De boeken van Harry Potter waren een grote hype, maar ook de boeken van schrijfster E.L. James staan bij veel mensen in de boekenkast. Fifty Shades of Grey en de vervolgboeken die daarop kwamen waren een paar jaar geleden dé hit. De verfilming van Vijftig Tinten Grijs kon dus ook niet lang op zich laten wachten. De bekendmaking kwam al vrij snel, maar het speculeren over de hoofdrollen duurde maanden. Uiteindelijk speelde Jamie Dornan Christian Grey en Dakota Johnson Ana Steele. Ondanks dat Fifty Shades of Grey geen hoge cijfers kreeg, werd het een populaire film die door iedereen gezien moest worden.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?