Laatste nieuws over Netflix

Deze kerstfilms heb je nog nooit gezien (en dat is zonde)

Tijdens de feestdagen is er weinig zo heerlijk als het opzetten van een kerstfilm. Dit kan natuurlijk traditiegetrouw met de standaard kerstfilms die worden aangeboden op televisie, maar op Netflix kun je ook kerstfilms ontdekken die je vermoedelijk nog nooit eerder hebt gezien.

Een keer geen Home Alone

Dé kerstfilm bij uitstek is natuurlijk Home Alone. Dit jaar zijn de avonturen van Kevin echter niet te zien op Netflix, evenals A Christmas Carol en Scrooge. Dat wil echter niet zeggen dat je de feestdagen door moet zien te komen zonder kerstfilm. Netflix heeft er namelijk genoeg.

El Camino Christmas

Voor El Camino Christmas is een topcast bestaande uit Jessica Alba, Vincent D’Onofrio en Dax Shephard samengekomen. Zij komen terecht in een Kerstmis waar niemand op zit te wachten. Vlak voor Kerst wordt een groep mensen dat aanwezig is in een slijterij namelijk gegijzeld. Hun hoop is gevestigd op de politie en terwijl ze wachten op hun vrijlating delen ze verborgen waarheden en wordt er een band gevormd.

Bekijk El Camino Christmas op Netflix

A Christmas Prince

Toen Home Alone 27 jaar geleden uitkwam kon niemand vermoeden dat deze film jaar in jaar uit getoond zou worden rondom de feestdagen. Misschien is er met A Christmas Prince wel weer zo’n kerstfilmklassieker geboren. De Netflix Original Film is de afgelopen weken in ieder geval uitgegroeid tot een grote hit. De zoetsappigheid druipt er van af en dat is juist waarom film nu zo populair is. Een jonge vrouw ontmoet en jonge prins en dan kruipt het bloed waar het niet gaan kan.

Bekijk A Christmas Prince op Netflix

Christmas Inheritance

Ellen moet het bedrijf van haar vader overnemen, maar als het bijna zo ver is krijgt hij toch zijn twijfels. Is Ellen hier wel geschikt voor? Hij geeft haar een opdracht om te bewijzen dat ze de job aan kan. Ze moet over het bedrijf leren en daarom wordt Ellen naar Snow Falls gestuurd om kerstbrieven te bezorgen aan oom Zeke. Het wordt een bijzondere kerst voor Ellen.
Leuk detail: Ellen wordt gespeeld door Eliza Taylor, bekend van The 100 als Clarke.

Bekijk Christmas Inheritance op Netflix

HoHoHo Home

Kerstfilms zijn vrijwel altijd voor alle leeftijden, maar HoHoHo Home is voor de echte kleintjes uitermate geschikt. Na eerdere avonturen op Netflix is Oh nu helemaal in de kerstsfeer. Oh laat de Moefs kennis maken met de vreugde die Kerst met zich meebrengt, maar ondanks al zijn goede bedoelingen krijgt het bijna hele nare gevolgen.

Bekijk HoHoHo Home op Netflix

A Wish For Christmas

Sara is diep teleurgesteld als haar idee gestolen wordt door haar baas. Uit wanhoop vraagt ze de kerstman om moed, zodat ze eindelijk voor zichzelf op durft te komen. Al snel heeft ze het gevoel dat haar wens uitgekomen lijkt te zijn. De wens is echter slechts 48 uur geldig, maar lukt het haar daarin om het verschil te maken?

Bekijk A Wish For Christmas op Netflix

The Night Before

Wie tijdens de feestdagen even geen zin heeft in al die zoetsappigheid, maar toch een kerstfilm wil kijken moet zeker The Night Before opzetten. In This is the End en Neighbours zetten ze de boel al op stellen, maar in The Night Before gaat het allemaal nog net een stapje verder. Drie vrienden besluiten dat het tijd wordt om te stoppen met de wilde kerstfeesten die ze al jaren hebben. Dat doen ze echter niet voordat ze nog één keer tot het gaatje gaan op kerstavond.

Bekijk The Night Before op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?