Laatste nieuws over Netflix

Top Boy krijgt derde en laatste seizoen

De serie Top Boy zal volgend jaar voor een laatste seizoen terugkeren. De Britse reeks verscheen eerder deze maand en wist de toplijsten snel te bestormen. Ook in Nederland zorgde alleen de komst van Bridgerton er voor dat Top Boy de bovenste plek moest verlaten.

Drake redt Top Boy

Top Boy was een klein decennium geleden al te zien met twee seizoenen. De bikkelharde serie zou na twee seizoenen gecanceld worden, totdat Netflix de show nieuw leven inblies (mede door inmenging van rapper Drake). Dushane (Ashley Walters) en zijn bende staan in het recente tweede seizoen van de herstart op het punt buiten de landsgrenzen te treden met drugsimperium. En hij wil Jamie (Micheal Ward) koste wat kost aan zijn kant, nadat hij hem uit de gevangenis heeft getrokken. Wat kan er eigenlijk misgaan…? Zijn relatie met Shelley (Simbi Ajikawo) loopt eveneens op rolletjes en stelt hem in staat te dromen van een idyllische toekomst. Maar dan duikt er uit een onverwachte hoek een probleem op en dreigt alles in duigen te vallen…

Finaleseizoen in aantocht

Het seizoen eindigde met een grote cliffhanger en een vervolg moest er dan ook wel komen. Netflix heeft nu dan ook aangekondigd dat er een derde seizoen gemaakt zal worden. Dit is wel het laatste seizoen van Top Boy. De opnames zullen deze zomer van start gaan, waardoor de verwachting is dat de reeks in het voorjaar van 2023 zal worden besloten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?