Laatste nieuws over Netflix

Topkomiek heeft met Master of None eigen serie

Master of None Netflix

Een droom van Aziz Ansari is vandaag in vervulling gegaan. De komiek beleefde al grote successen met zijn cabaretshows, maar hij had ook de ambitie om nog eens een eigen serie te ontwikkelen. Met de lancering van Master of None, waarin hij zelf ook de hoofdrol speelt, is zijn droom nu werkelijkheid geworden.

Aziz Ansari is vooral bekend als stand-up-comedian. Hij maakte in zijn carrière al vier cabaretshows Intimate Moments for a Sensual Evening, Dangerously Delicious, Buried Alive en Live at Madison Square Garden. De laatste twee genoemde shows staan exclusief op Netflix. Ook als acteur is Ansari zeer actief. Hij werd vooral bekend vanwege zijn rol in Parks & Recreation. Daarnaast had hij bijvoorbeeld ook een rol in de komedieserie Scrubs.

Master of None, het kindje van Aziz Ansari

Acteren en de lolbroek uithangen op het podium, Aziz Ansari kan het allemaal. Met Master of None toont de Amerikaan aan dat hij ook in staat is om een komische serie op te zetten. In Master of None vertolkt Ansari zelf de hoofdrol. Dev is een 30-jarige acteur uit New York. Hij is vooral te zien in reclames, maar probeert ook rolletjes te krijgen in films. Verder heeft Dev geen idee wat hij moet doen met zijn leven. Wil hij een relatie? Wil hij kinderen? Wat wil Dev met zijn leven? Het leven van Dev is kortweg nogal chaotisch en juist dat zorgt vaak voor humoristische scenes.

Dev heeft drie goede vrienden waarmee hij veel optrekt. Hij heeft een lesbische vriendin, Michel, een nogal aparte vriend Arnold en zijn beste vriend is de Aziaat Bryan. Het zijn vier totaal verschillende personen en allemaal hebben ze een andere kijk op het leven. Samen corrigeren ze en adviseren ze elkaar en juist dat gaat niet altijd helemaal goed. Master of None is een nieuwe komische Netflix Original. Nadat eerder Grace & Frankie als exclusieve komedie op Netflix al een groot succes was lijkt Ansari met Master of None wederom een uitermate geschikte serie afgeleverd te hebben voor de abonnees van Netflix.

Master of None is nu beschikbaar op Netflix!

Bekijk de trailer van Master of None

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?