Laatste nieuws over Netflix

Toy Boy seizoen 2 officieel besteld

Toy Boy Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar er is eindelijk goed nieuws omtrent Toy Boy. De Spaanse serie werd aan het begin van dit jaar toegevoegd aan het aanbod. Ondanks dat de reeks bij Antena 3 in Spanje niet heel goed werd ontvangen, werd de serie bij Netflix juist wel een groot succes. Nu blijkt dan ook dat er een tweede seizoen zal volgen.

Slecht begin

Toy Boy ging in eerste instantie in première op Antena 3. Daar groeide de reeks echter niet uit tot een succes. Na de release op Netflix sprak actrice María Pedraza (Triana) al eens de hoop uit dat de serie nu alsnog nieuw leven ingeblazen zou worden. “Ik ben erg blij dat de serie een tweede leven hebben gekregen op het platform. Bij Antena 3 werkten ze helemaal niet en dan hebben ze internationaal cijfers vermorzeld. Ik wist niet dat Toy Boy het zo goed deed, tot ze het me vertelden.”

Toy Boy seizoen 2 op Netflix

Sindsdien was het lange tijd stil rondom de reeks totdat recent duidelijk is geworden dat Toy Boy officieel vernieuwd is voor een tweede seizoen. De hoofdpersonen uit het eerste seizoen keren terug voor het tweede deel en dat is maar goed ook, want seizoen 1 liet ons achter met een spetterend einde. Met de late vernieuwing volgt Toy Boy ongeveer dezelfde route als La Casa de Papel. Ook die Spaanse hitreeks kon oorspronkelijk niet op goede cijfers rekenen, totdat Netflix de rechten van de serie aan kocht.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Toy Boy seizoen 2 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?