Laatste nieuws over Netflix

Spaanse hit Toy Boy in februari terug voor seizoen 2

Het tweede seizoen van Top Boy heeft een releasedatum te pakken. De Spaanse hitserie kende in Spanje een slecht begin, maar wordt nu door Netflix nieuw leven ingeblazen. Vanaf 11 februari verschijnt Toy Boy seizoen 2 op Netflix.

Slechte start

Toy Boy kende geen al te beste start. De serie ging oorspronkelijk in première op Antena 3. Daar vielen de kijkcijfers echter tegen. Alles veranderde toen de serie verscheen op Netflix. Daar werd de serie volop bekeken waarop Netflix besloot verder te gaan met de serie.

Onterecht vastgezeten

In Toy Boy draait het om een stripper in Málaga die na zeven jaar vrijgelaten wordt in afwachting van een nieuw proces. Hij wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man. Nu staat het tweede seizoen voor de deur. Tijdens het onderzoek naar de bomaanslag worden Hugo en zijn vrienden op het werk geconfronteerd met een paar nieuwe vijanden en onverwachte uitdagingen.

Toy Boy seizoen 2 op Netflix

Netflix heeft besloten om Toy Boy nieuw leven in te blazen. Daarover vertelde actrice María Pedraza (Triana): “Ik ben erg blij dat de series een tweede leven hebben gekregen op het platform. Bij Antena 3 werkten ze helemaal niet en dan hebben ze internationaal cijfers vermorzeld. Ik wist niet dat Toy Boy het zo goed deed, tot ze het me vertelden.” Nu blijkt dat de release van Toy Boy seizoen 2 voor de deur staat. Op 11 februari is het al zover. In dat tweede seizoen is ook een rol weggelegd voor Michele Morrone, die bekend werd door zijn rol als Massimo Torricelli in 365DNI.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?