Trailers

Trailer 13 Reasons Why seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van het derde seizoen van 13 Reasons Why naar buiten gebracht. Het derde seizoen verschijnt op 23 augustus in één keer op Netflix en nu alvast krijgen we met de trailer een idee van wat we mogen verwachten. In seizoen 3 draait het om de vraag: ‘Wie heeft Bryce Walker vermoord?’.

Bryce Walker

Bryce Walker had in de vorige seizoenen niet altijd een positieve rol. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de verkrachting van Jessica Davids. In de eerste beelden die eerder al verschenen van seizoen 3 zagen we de doodskist van Bryce Walker.

Hij is blijkbaar vermoord door misschien wel één van de jongeren, maar wie is schuldig voor zijn dood? In de nieuwe trailer draait het logischerwijs dan ook om de zoektocht naar Bryce. Ook de jongeren zelf gaan op onderzoek uit en dat zet de vriendschappen op scherp.

Vierde seizoen

Tegelijkertijd met de bekendmaking van de releasedatum van het derde seizoen, maakte Netflix ook bekend dat 13 Reasons Why voorzien wordt van een vierde seizoen. Seizoen 4 wordt echter ook direct het laatste seizoen van de reeks.

Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?