Trailers

Trailer: Abstract: The Art of Design

Er is een nieuwe documentairereeks van Netflix aanstaande. Ditmaal niet over criminaliteit, maar creativiteit. In Abstract: The Art of Design worden acht creatieve en inventieve denkers gevolgd. Abstract: The Art of Design biedt een kijkje in de moderne wereld van kunst en ontwerp.

The Art of Design

In de serie Abstract: The Art of Design komen acht verschillende creatieve zielen aan bod. Zij vertellen allemaal hun verhaal, waarmee de wereld een stukje mooier proberen te maken. We horen in de acht verschillende afleveringen een schoenontwerper van Nike, een fotograaf, een auto-ontwerper, een architect, een stage designer, een tekenaar, een typographer en een interieur designer. Zij vertellen over hun passie, hoe ze over hun vakgebied denken en hoe het ons leven beïnvloedt.

Abstract: The Art of Design op Netflix

Abstract: The Art of Design is vanaf 10 februari op Netflix te zien. Alle afleveringen worden dan beschikbaar gesteld aan de bijna honderd miljoen abonnees van de streamingdienst. Tijdens het Sundance Film Festival werd Abstract: The Art of Design voor het eerst getoond. De makers hopen dat de kijker na het zien van de documentairereeks de intentie van de objecten om ons heen begrijpt en hier ook de schoonheid in ziet, zodat we ook de toekomst begrijpen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?