Trailers

Trailer achtste en laatste seizoen Homeland gelanceerd

Het achtste seizoen van Homeland is eindelijk in aantocht en daar hoort uiteraard een trailer bij. Carrie Mathison en Saul Berenson zijn uiteraard weer terug met een laatste missie. Want na het achtste seizoen is het klaar met de serie van Showtime.

Voor slotseizoen weer op reis

De afgelopen seizoenen speelden zich af in de Verenigde Staten, maar voor het laatste seizoen wordt de reis weer ingezet. Saul en Carrie melden zich in Afghanistan, waar onderhandeld moet worden met de Taliban. Maar de groot vraag is opnieuw wie er nou wie kan vertrouwen, want ook Claire speelt steeds meer een dubbelrol.

Wanneer Homeland seizoen 8 op Netflix

Het achtste en laatste seizoen van Homeland begint in februari in de Verenigde Staten op Showtime en zal vervolgens wekelijks te zien zijn op NPO3. Het is nog afwachten wanneer de reeks exact te zien zal zijn op Netflix. Bij eerdere seizoenen zat er zomaar een jaar tussen de release in de Verenigde Staten op televisie en de verschijning op Netflix in Nederland. Over het slotseizoen is vooralsnog niets bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Homeland seizoen 8 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Bekijk de trailer van Homeland seizoen 8

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?