Laatste nieuws over Netflix Trailers

Trailer: Barry, de film over de jonge Barack Obama

Barry Netflix Film Barack Obama
De Netflix Original Film Barry, over het leven van de jonge Barack Obama, gaat op 16 december in première bij de streamingdienst. De film verschijnt een maand voor het einde van de tweede termijn van president Barack Obama. Een paar weken voor die lancering is de officiële trailer vrijgegeven door Netflix en kan er een eerste beeld van de film geschetst worden.

Barack Obama is Barry

Barack Obama is sinds 20 januari 2009 de president van de Verenigde Staten. Sindsdien ligt alles wat hij doet onder een vergrootglas, maar hoe zag het leven van de jonge Obama er uit? Zijn jeugdvrienden noemden hem Barry en over die tijd is nu een film gemaakt. Vanaf 16 december is deze Netflix Original te streamen. Barry wordt gevolgd in het jaar 1981, als hij een jaar of twintig is en een studie in New York aan de Columbia-universiteit begint.

Barry op Netflix

In de Netflix Original Film is te zien dat de jonge ‘Barry’ het moeilijk heeft in New York. In een omgeving vol criminaliteit en racisme voelt Barry zich verscheurd tussen diverse sociale kringen en worstelt hij om de gespannen relaties te onderhouden met zijn moeder uit Kansas, zijn vervreemde Keniaanse vader en zijn klasgenoten. Het is een belangrijke periode in het leven van Barry, die hem zou vormen tot de man die hij vandaag de dag is. De trailer van Barry is hieronder te bekijken, de complete film staat vanaf vrijdag 16 december op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?