Trailers

Trailer Designated Survivor seizoen 3

De trailer van Designated Survivor seizoen 3 is vrijdag uitgegeven door Netflix. De streamingdienst heeft de politieke thrillerserie overgenomen van ABC nadat deze zender de reeks na twee seizoenen had gecanceld. Zodoende keert Kiefer Sutherland deze zomer weer terug in de rol van Tom Kirkman.

Van nobody tot president

Kirkman was een politicus die eigenlijk al met één been buiten de deur stond. Als complete nobody werd hij aangewezen als zogenaamde Designated Survivor. Op het moment dat alle belangrijke politici van de Verenigde Staten op één plaats bij elkaar waren, moest er iemand elders ondergebracht worden voor het geval er een ramp zo plaatsvinden. Die vond er plaats en zo was Kirkman pardoes de president van de Verenigde Staten.

Tien nieuwe afleveringen

Het is het startschot van een thriller op hoog politiek niveau. Kirkman moet zelf zien te zorgen dat er niet aan zijn stoelpoten wordt gezaagd, terwijl de zoektocht naar de aanslagplegers ook heel wat kopzorgen met zich mee brengt. Op persoonlijk vlak kreeg Kirkman het zeker in het tweede seizoen steeds zwaarder, waarop er nu een nieuw gevaar wacht. Het derde seizoen is wel een stuk korter dan de vorige twee. Tien episodes zullen op 7 juni allemaal op Netflix verschijnen.

Bekijk de trailer van Designated Survivor seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?