Trailers

Dirty John seizoen 2: The Betty Broderick Story

Dirty John is terug met het tweede seizoen. Een nieuwe zaak wordt belicht, namelijk The Betty Broderick Story. USA Network brengt de van origine podcast als eerste in de Verenigde Staten op de buis, daarna zal het seizoen te zien zijn op Netflix. En daarvan is de releasedatum nu bekendgemaakt!

Van podcast naar bloedstollende serie

Dirty John is ontstaan als podcast van Christopher Goffard. Hij vertelde daarin het waargebeurde verhaal over John Meehan. De oplichter en sociopaat ontmoet Debra Newell op een datingsite en de vrouw valt als een blok voor John. Haar familie vertrouwt hem echter niet en dat blijkt niet voor niets.

Tweede seizoen met nieuwe zaak

De zender Bravo kocht de rechten van Dirty John en bracht het verhaal naar het scherm met Eric Bana en Connie Britton in de hoofdrol. De serie werd al snel verlengd en Netflix had de internationale streamingrechten. Opmerkelijk genoeg ging de serie echter over van Bravo naar USA Network. Aangezien het eerste seizoen een afgerond verhaal vertelde gaat de reeks verder als een anthologieserie. Iedere keer zal er een nieuwe zaak worden behandeld, die zich wel in hetzelfde genre afspeelt.

Dirty John: The Betty Broderick Story

Voor Dirty John: The Betty Broderick Story zal opnieuw een liefdesverhaal worden verfilmd waarin het helemaal mis ging. Ditmaal speelt het verhaal zich af tussen de jaren ’60 en ’80 van de vorige eeuw. Een zaak die door Oprah Winfrey al eens ‘Amerika’s ergste scheidingen’, die zou uitdraaien op een dubbele moord. Amanda Peet zal het hoofdpersonage spelen: Betty, een blonde vrouw uit Zuid-Californië. Ze is getrouwd met haar knappe college-vriend Dan (gespeeld door Christian Slater).

Linda gooit alles overhoop

Betty steunt Dan door dik en dun tijdens zijn medische en juridische opleiding. Dat levert uiteindelijk succes op in San Diego. Betty kan gaan genieten van haar leven tót Dan een nieuwe werknemer inhuurt: Linda. De slimme en mooie jonge vrouw die alles overhoop gooit. De afgelopen maanden is het seizoen te zien geweest in de Verenigde Staten, Netflix heeft het gehele seizoen nu aangekondigd voor 14 augustus.

Bekijk de trailer van Dirty John seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?