Trailers

Trailer Disjointed belooft een hoop gekkigheid

Ruth Whitefeather Feldman is een cannabisadvocaat, cannabisactivist én cannabisgebruiker. Cannabis is waar het om gaat in de nieuwe Netflix Original Disjointed. De serie verschijnt 25 augustus op Netflix en een paar weken voor lancering is de officiële trailer uitgebracht.

Cannabis

Waar het gebruik van cannabis in Nederland al jaren gedoogd wordt, is dat in delen van de Verenigde Staten zeker nog niet het geval. Sinds een aantal jaar wordt het gebruik van cannabis in meerdere staten gelegaliseerd en Ruth runt een wietapotheek in Disjointed.

Disjointed zal bestaan uit twintig afleveringen en de bedenker van de sitcom is niemand minder dan Chuck Lorre. Hij boekte in het verleden al grote successen met series als Two and a Half Men en The Big Bang Theory. Disjointed is zijn nieuwe project en exclusief voor Netflix uitgevoerd. Ruth, gespeeld door Kathy Bates, is dus het middelpunt van de serie. Ze was jarenlang advocate en vocht voor legalisering van cannabis. Nu het eindelijk zover is leeft ze haar droom, door een wietapotheek te openen. Niet alleen haar patiënten worden high, met name Ruth zelf is continu onder invloed. Hetzelfde geldt voor haar zoon, waarmee ze de zaak runt, en de beveiliger. Check hieronder de trailer van Disjointed, of klik hier voor de trailer met Nederlandse ondertiteling.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?