Laatste nieuws over Netflix

Trailer Elite seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van het derde seizoen van Elite gelanceerd. Nadat eerder al de releasedatum van het derde seizoen bekend werd gemaakt, hebben we nu ook alvast een beeld van wat we mogen verwachten van het nieuwe seizoen. Daarin speelt Polo een belangrijke rol.

Elite

Netflix heeft nu de officiële trailer gelanceerd van het derde seizoen van Elite. In de eerste twee seizoenen is heel wat gebeurd. Zo zagen we hoe Marina werd vermoord en werd pas in het tweede seizoen duidelijk wie de moordenaar was. Daarnaast raakte Christian betrokken bij een zwaar ongeluk en raakte Samuel vermist.

Ook het derde seizoen van de reeks zit vol nieuwe verhalen. Want hoe moet het nu verder met Polo nu iedereen de waarheid kent? Hoe moet het verder met Samuel en Carla? Welke rol gaan de drugs spelen in seizoen 3? Komen Nadia en Guzman dichter tot elkaar? En wat heeft die eindscene te betekenen in de trailer voor seizoen 3?

Elite seizoen 3 op Netflix

Gelukkig is het wachten op Élite seizoen 3 bijna voorbij. Op 13 maart worden de nieuwe afleveringen in één keer toegevoegd aan het aanbod. Ondertussen is ook bekend geworden dat achter de schermen al gewerkt wordt aan een vierde en vijfde seizoen met een compleet nieuwe cast.

Lees ook: 8 Brandende vragen voor Élite seizoen 3

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?