Laatste nieuws over Netflix

Trailer Élite seizoen 4: ‘Ze hebben alles, maar willen altijd meer’

Het vierde seizoen van Élite is nu echt in aantocht op Netflix. Vanaf 14 juni kunnen we eerst aan de slag met een vierdelige miniserie omtrent de hoofdrolspelers en dan op 18 juni start een nieuw jaar op Las Encinas. Uit de officiële trailer blijkt al dat ons daarin weer heel wat staat te wachten.

Nieuwe mensen

Het vierde seizoen van Élite brengt een aantal nieuwe mensen met zich mee. Nadat we afscheid hebben genomen van Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo, wordt de school gevuld met nieuwe leerlingen. Naast dat Samuel, Guzmán, Ander, Omar, Rebeca en Cayetana terugkeren, maken we kennis met Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch en Diego Martín.

In seizoen 4 staat een gloednieuwe verhaal centraal. De slogan van dit seizoen luidt: “Ze hebben alles, maar ze willen altijd meer.” Dat is ook meteen terug te zien in de officiële trailer. Naast dat we daarin de nieuwe rector zien van Las Encinas, lijkt ook dit seizoen niet voor iedereen goed af te lopen. We zien niet voor niets een ambulance en hartslagmonitor voorbij komen. Daarnaast zullen er in het vijfde seizoen nieuwe romances ontstaan.

Élite seizoen 4 op Netflix

Élite seizoen 4 komt op 18 juni naar Netflix. Daarnaast hebben we nog meer goed nieuws, want nog voor de release van seizoen 4 werd al duidelijk dat er ook een vijfde seizoen komt. Daarvan is nog geen releasedatum bekend. Voor nu bekijk je hieronder de bloedstollende trailer.

➡ Lees ook: Élite seizoen 4: Alles wat we al weten

Bekijk de trailer voor Élite seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?