Trailers

Trailer Emily in Paris seizoen 2: Consequenties Emily

Het tweede seizoen van Emily in Paris komt binnenkort naar Netflix. Vanaf 22 december kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. Nu is de officiële trailer verschenen van het nieuwe seizoen. Daarin zien we alvast dat Emily om zal moeten gaan met de consequenties die haar acties hebben.

Affaire

Aan het einde van het eerste seizoen werd duidelijk dat Emily een affaire had met haar buurman, die ook nog eens het vriendje blijkt te zijn van haar eerste Frans vriendin genaamd Camille. Ze zal nu de consequenties moeten dragen. Terwijl ze leert om te gaan met de situatie, stort ze zich op haar werk dat met de dag gecompliceerder wordt. Ondertussen wordt ook haar liefdesleven steeds meer gecompliceerd als een nieuwe man zich in haar leven meldt.

Emily in Paris seizoen 2

Netflix heeft nu de eerste beelden gedeeld van het tweede seizoen van Emily in Paris. Seizoen 2 van de serie van Darren Star is vanaf 22 december te bekijken op Netflix. Hieronder zie je alvast de officiële trailer die besloten wordt met de woorden: “Als je een jaar naar Parijs gaat, doe het dan goed.” Dat belooft dan ook veel voor het tweede seizoen van Emily in Paris.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?