Laatste nieuws over Netflix

Trailer Emily in Paris seizoen 3 belooft nog meer liefdesdrama

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Emily in Paris seizoen 3. Vanaf 21 december kunnen we als vervroegd kerstcadeau aan de slag met het complete nieuwe seizoen van de serie. Uit de trailer blijkt alvast dat ons daar weer heel wat in te wachten staat.

Cliffhanger

Het tweede seizoen van Emily in Paris eindigde met een grote cliffhanger. We stopten op het moment dat Emily voor een onmogelijke keuze kwam te staan: Kiest ze voor een langer verblijf in Parijs of keert ze terug naar Amerika? De trailer van het derde seizoen lijkt daar alvast antwoord op te geven, want we zien Emily toch weer in Parijs.

Meer liefdesdrama

Daar lijkt nog meer liefdesdrama op Emily te wachten. Zo horen we haar zeggen: “Mijn hele leven was ik praktisch. Een romantische beslissing en het loopt slecht af”, vertelt ze aan haar beste vriendin. Ondertussen begint haar werk aan haar te twijfelen.

Gelukkig is daar Gabriel die altijd aan haar zijde staat, terwijl ook de rol van Alfie een stuk groter is geworden. Vanaf 21 december is het complete derde seizoen te zien op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de trailer om helemaal in de juiste stemming te komen.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?