Laatste nieuws over Netflix Trailers

Trailer en kerstgroet vooraf kerstspecial Sense8

Sense8 kerstspecial Netflix
Volgende week vrijdag verschijnt er een speciale kerstspecial van Sense8. Later in 2017 verschijnt het tweede seizoen van deze Netflix Original. De trailer van de kerstspecial van Sense8 is inmiddels verschenen.

Niet alleen verscheen er een trailer van de kerstspecial, er werd ook een video door Netflix geüpload met daarin een toelichting van Lana Wachowski, bedenker van de serie, én een kerstgroet. Zo vertelde Wachowski dat ze zelf met het idee was gekomen om een kerstspecial op te nemen. Netflix wilde wel graag weten waarom en in de video legt ze uit waarom zij zoveel waarde hecht aan een kerstspecial. Ook gaf ze een klein inkijkje in de ruimte waar de beelden van de aflevering werden gemonteerd.

Kerstspecial Sense8 op Netflix

De kerstspecial van Sense8 verschijnt op vrijdag 23 december en duurt zo’n twee uur. Daarin zien we uiteraard alle hoofdrolspelers van het eerste en het aankomende tweede seizoen. Natuurlijk speelt Kerst een centrale rol in de speciale aflevering. Na de kerstspecial moeten we weer even geduld hebben, want op 5 mei verschijnen de tien afleveringen van Sense8 seizoen 2 pas op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van de kerstspecial van Sense8.

Toelichting Lana Wachowski

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?