Trailers

Trailer en releasedatum Oei, ik groei!

Oei, ik groei! komt er deze zomer aan op Netflix. De streamingdienst heeft moederdag aangegrepen om zowel de releasedatum als de trailer naar buiten te brengen. Over een kleine maand is het al zover dat de film verschijnt.

Drie stellen en hun opvoeding

Sallie Harmsen, Soy Kroon, Sarah Chronis, Louis Talpe, Katja Schuurman, Iliass Ojja, Yolanthe Cabau, Miljuschka Witzenhausen en Frederik Brom zullen vanaf 9 juni te zien zijn op Netflix in Oei, ik groei!. In de film gaat het over het ouderschap, wat lang niet altijd eenvoudig is. Drie verschillende stellen worden gevolgd in hun totaal eigen wijze van opvoeden.

Carrièretijger

Allereerst ontmoeten we de succesvolle carrièretijger Anne (Sallie Harmsen), die na haar zwangerschapsverlof erachter komt dat het leven toch wel veel verandert met een baby. En dat maakt haar relatie met man Barry (Soy Kroon) niet bepaald makkelijker. Ze sluit zich aan bij de Mama voor Mama’s club, een sociëteit voor moeders die is opgericht door Kim (Katja Schuurman). Kim is getrouwd met Roos (Sarah Chronis) en samen voeden ze twee kinderen op die ze met behulp van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe) hebben gekregen. Dat gaat alleen niet heel soepel.

Culturele verschillen

Ook Ilse (Yolanthe Cabau) en haar man Sabri (Ilias Ojja) hebben hun uitdagingen. Ze zitten een beetje in de knoop over hoe ze hun kindje gaan opvoeden terwijl ze beiden uit een andere cultuur komen. Dit zorgt voor frictie binnen hun relatie, vooral wanneer Sabri’s moeder bij hen intrekt om te helpen.

Bekijk de trailer van Oei, ik groei!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?