Trailers

Trailer en releasedatum The Crown seizoen 3

De langverwachte trailer van The Crown is een kleine maand voor de release van het derde seizoen gelanceerd. Doordat er een volledig nieuwe cast moest worden gevormd zat er liefst twee jaar tussen het tweede en het derde seizoen. Op 17 november is het eindelijk raak.

Queen Elizabeth

Het levensverhaal van Queen Elizabeth gaat verder, waarbij er een nieuw decennium wordt belicht. De productie kon ervoor kiezen om de bestaande cast kunstmatig ouder te laten lijken, maar er is gekozen om een volledig nieuwe cast te rekruteren. Zo kruipt Olivia Colman nu in de huis van Queen Elizabeth. De cast is gecontracteerd voor het derde en het vierde seizoen, beide seizoenen zijn ook in één keer opgenomen. De break tussen het derde en het vierde seizoen zal dan ook niet zo lang zijn.

Kater van de jaren’70

In het derde seizoen van The Crown maakt een nieuweling zijn opwachting op Downing Street terwijl Queen Elizabeth en haar familie worstelen met een snel veranderend politiek klimaat in Groot-Brittannië. Het is de tijd van Koude Oorlog paranoia, het jetset leven en de razendsnelle ontwikkeling binnen de ruimtevaarttechniek. De uitbundigheid van de jaren ‘60 en de kater van de jaren ‘70 zorgen ervoor dat Elizabeth en de royals zich moeten aanpassen aan een nieuwe, vrijere, maar ook turbulente wereld.

Bekijk de trailer van The Crown seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?