Trailers

Trailer Gervais’ After Life uitgebracht in aanloop naar lancering

After Life staat op het punt van release en Netflix heeft dan ook een trailer uitgebracht van deze nieuwe Ricky Gervais serie. Zoals we van de Britse komiek mogen verwachten is het weer een donkere komedie en dat komt in de trailer al duidelijk naar voren. Vanaf 8 maart is After Life te zien.

Tony wil niet verder

De vrouw van Tony, gespeeld door Gervais, is overleden en heeft hem een uitgebreide boodschap afgelaten. Tony moet gewoon doorgaan met zijn leven, daar denkt hij zelf alleen totaal anders over. Het liefde wil hij er ook een einde aan maken en reageert zich af op alles en iedereen.

‘Net zoals het echte leven’

Uiteindelijk zet hij de knop om en wil juist overal vol voor gaan. Hij heeft niets meer te verliezen, bewandelt zijn eigen pad en ziet het zelfs als een superkracht. Het eerste seizoen van After Life bestaat uit zes afleveringen. “Het is donker en grappig. Zielig en opbeurend. Net zoals het echte leven”, zo laat Gervais zelf weten na het verschijnen van de trailer. “De de hond zal het overleven en alle mensen in de trailer zijn het gehele seizoen te zien.”

Bekijk de trailer van After Life

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?