Trailers

Trailer Lucifer seizoen 4 met een nieuwe uitdaging: Eva

De trailer van het vierde seizoen van Lucifer is gelanceerd. De serie maakt een doorstart op Netflix en Lucifer staat voor een nieuwe uitdaging. Eva is de naam en het lijkt een obstakel te gaan worden tussen Lucifer en Chloe.

Duivelsgezicht

Na drie seizoenen werd door FOX besloten om de serie te cancellen. En dat terwijl het seizoen net was afgesloten met een grote cliffhanger. Netflix besloot daarop Lucifer te redden en er kwam een doorstart. Nu gaan we zien hoe het verder gaat, want Lucifer is nog ondersteboven van het feit dat Chloe zijn duivelsgezicht heeft gezien.

Komt Eva wraak nemen?

Lucifer staat alweer voor een nieuwe uitdaging: Eva, de oorspronkelijke zondaar, is terug. Wil ze wraaknemen omdat hij haar destijds uit de Hof van Eden heeft gelokt, of gaat het om iets heel anders? Het is de grote vraag die wordt opgeworpen in de trailer van Lucifer seizoen 4. Want gaat Eva tussen Lucifer en Chloe komen te staan?

Lucifer seizoen 4

Hoe alles verder gaat zal snel duidelijk worden. Het vierde seizoen van Lucifer komt namelijk op 8 mei op Netflix. Alle episodes verschijnen in één keer. Tot dat moment kunnen we alvast warmdraaien dankzij de trailer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?