Laatste nieuws over Netflix

Trailer met drie huwelijken in slotstuk Fuller House

Het absolute slotstuk van Fuller House zal deze zomer te zien zijn op Netflix. De spin-off van Full House heeft vijf seizoenen gedraaid, waarvan het laatste seizoen in twee delen is geknipt. De resterende afleveringen brengen liefst drie bruiloften!

Succesvolle spin-off

Full House was eind jaren’80 en de jaren’90 een ontzettend geliefde sitcom. Vijf jaar geleden besloot Netflix de familie uit San Francisco weer bij elkaar te roepen. De kinderen van toen zijn de volwassenen van nu. Het draait dan ook om hun leven, waarbij de inmiddels oud geworden Jesse, Danny en Joey natuurlijk nog op de achtergrond een rol spelen. Alleen de Olsen-twins zijn niet van de partij, terwijl Lori Louglin (Rebecca) halverwege uit Fuller House verdween vanwege haar betrokkenheid bij een collegeschandaal.

Vijf seizoenen Fuller House

Een jaar geleden werd aangekondigd dat er een vijfde seizoen zou komen van Fuller House, maar dat dit ook wel het absolute slotstuk zou worden. De opnames waren eind 2019 al, waarop er diverse foto’s en filmpjes van de cast verschenen hoe zwaar ze het hadden met het afscheid. Nu is het ook aan de fans om definitief afscheid te gaan nemen en wel vanaf 2 juni.

Drie huwelijken in een vol huis

Dat zal wel zijn met een druk slot, want in de laatste afleveringen kunnen we ons op gaan maken voor liefst drie huwelijken. Stephanie, D.J. en Kimmy kunnen allemaal op zoeken naar hun trouwjurk om de meest perfecte dag ooit te beleven.

Bekijk de trailer van Fuller House seizoen 5B

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?