Trailers

Trailer Mindhunter seizoen 2 over de Atlanta Child Murders

Het tweede seizoen van Mindhunter staat voor de deur en nu is ook de trailer verschenen. Vanaf vrijdag 16 augustus zijn alle episodes te zien, waarin het zal gaan om de Atlanta Child Murders.

In de huid van seriemoordenaars kruipen

In de trailer duiken we al direct diep in de zaak. Holden Ford en Bill Tench, gespeeld door Jonathan Groff en Holt McCallany, richten in 1977 bij de FBI een nieuwe sectie op. Ze gaan namelijk in gesprek met seriemoordenaars om te achterhalen hoe ze denken, om ze te proberen te begrijpen en vooral hun gedrag te voorspellen. Hiermee willen ze andere moordzaken zien op te lossen. In het eerste seizoen zagen we hoe de nieuwe afdeling werd opgezet.

Atlanta Child Murders

Het baanbrekende werk kan bij de collega’s in eerste instantie op weinig steun rekenen. Nu zal het team fors worden uitgebreid, maar nog altijd is er veel weerstand. Zo ook rondom de zaak in Atlanta. Donkere meisjes worden vermoord en de lokale autoriteiten denken dat hier een bende achter zit. Holden Ford is een andere mening toegedaan, hier is een seriemoordenaar aan het werk. Maar hoe krijgt hij iedereen overtuigd van zijn gelijk? David Fincher, bekend van onder meer Se7en, Fight Club, Zodiac, Gone Girl en het recente Love, Death + Robots, heeft opnieuw de regie in handen.

Bekijk de trailer van Mindhunter seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?