Trailers

Trailer On My Block seizoen 2 verklapt cliffhanger

On My Block Netflix

Het tweede seizoen van On My Block is onderweg naar Netflix. De serie keert op 29 maart terug bij de streamingdienst voor zijn tweede seizoen en door middel van een uitgebreide trailer krijgen we alvast een kijkje in dat tweede seizoen. Met die trailer lijkt echter ook de grote cliffhanger beantwoord.

Cliffhanger beantwoord

Op social media is verontwaardiging ontstaan nadat de trailer van het tweede seizoen van On My Block is verschenen. Kijkers bleven in de seizoensfinale namelijk achter met een grote vraag nadat Ruby en Olivia waren neergeschoten en in een grote plas bloed werden aangetroffen. Voornamelijk voor Ruby zag het er slecht uit en was het wachten op een ambulance. De trailer lijkt nu al antwoord te geven wat betreft haar lot.

On My Block seizoen 2 op Netflix

On My Block seizoen 2 wordt op 29 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarmee heeft het ongeveer een jaar geduurd voordat een nieuw seizoen van de coming of age-serie is verschenen. In de Netflix Original volgen we een groep van vier vrienden die flink op de proef worden gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan. In seizoen 2 komen we erachter hoe het er nu voor staat met Ruby en Olivia en komen Monse, Jamal en Cesar te weten of hun vriendengroep voor altijd is veranderd.

Trailer On My Block seizoen 2