Laatste nieuws over Netflix

Trailer Orange is the New Black seizoen 6 vrijgegeven

Het zesde seizoen van Orange is the New Black is in aantocht en om alvast in de juiste stemming te komen, heeft Netflix de trailer vrijgegeven. In seizoen 6 gaat er het één en ander veranderen en dat zien we ook direct terug in de eerste beelden. Zo wisten we al dat er afscheid genomen zou worden van Litchfield en de trailer geeft daar alvast een eerste kijkje in.

Litchfield verleden tijd

Het vijfde seizoen van Orange is the New Black eindigde met een grote cliffhanger. De opstand in de gevangenis is eindelijk ten einde en wat al duidelijk werd, is dat Litchfield niet meer gebruikt wordt als gevangenis om alle inmates veilig in te houden. De trailer laat dan ook zien dat iedereen uit Litchfield naar de max is gestuurd, de extra beveiligde gevangenis. In de trailer komen onder meer Lorna, Daya, Flaca, Pennsatucky en Boo voorbij. Gek genoeg zien we Alex alleen nergens terug.

Oplettende kijkers zullen in de trailer ook een oude bekende tegenkomen. Op 1.23 zien we toch duidelijk Lolly. Zij was in seizoen 4 voor het laatst te zien toen zij het voor Alex opnam en een moord voor haar op zich nam. Ze kwam vervolgens in een psychiatrische afdeling terecht.

Orange is the New Black seizoen 6

Het zesde seizoen van Orange is the New Black verschijnt op 27 juli bij Netflix. Alle dertien nieuwe afleveringen worden op die dag in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Eerder werden we al opgewarmd met de eerste beelden van seizoen 6, waarin we onder meer een kijkje kregen in de nieuwe gevangenis. Met een totaal nieuwe omgeving lijken we weer heel wat te kunnen verwachten van seizoen 6.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?