Trailers

Trailer Peaky Blinders seizoen 6: Nog één groot vraagteken

Het zesde seizoen van Peaky Blinder is nu echt in aantocht. De BBC heeft namelijk een trailer gelanceerd waarin Tommy Shelby terug is in zijn rol. Toch is er nog altijd één groot vraagteken, want wanneer zal het zesde seizoen én tevens laatste seizoen verschijnen op zowel de BBC áls op Netflix.

Laatste seizoen + een film

Het zesde seizoen van Peaky Blinders heeft zoals veel producties flinke kopzorgen gehad door de pandemie. Uiteindelijk is het toch gelukt om alles op te nemen. Dat was wel zonder Helen McCrory, de actrice die Polly Gray (Aunt Polly) speelde overleed op 52-jarige leeftijd. Recent werd duidelijk dat Tom Hardy zal terugkeren in het zesde seizoen. Hierna is de serie voorbij, maar komt er nog wel een afsluitende film.

Grote vraag: Wanneer begint seizoen 6

Toch is er na het verschijnen van de trailer nog altijd één grote vraag. De BBC heeft eerder laten weten dat Peaky Blinders seizoen 6 in het voorjaar van 2022 te zien zal zijn, een startdatum is nog altijd niet gemeld. Daardoor hebben we ook nog altijd geen releasedatum voor Netflix. Het vorige seizoen verscheen op de streamingdienst direct nadat het seizoen op de BBC was afgerond.

➡ Peaky Blinders seizoen 6: Alles wat we al weten

Bekijk de trailer van Peaky Blinders seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?