Trailers

Trailer Riverdale seizoen 4 gelanceerd

Riverdale

Riverdale keert binnen een maand terug voor nieuwe afleveringen. In aanloop naar die release zijn nu de eerste beelden verschenen. Daarin wordt al het één en ander duidelijk van wat we van het vierde seizoen van Riverdale mogen verwachten.

Jughead vermist

De trailer van het vierde seizoen van Riverdale laat nu al bloedstollende beelden zien. Zagen we in de seizoensfinale nog dat Veronica, Archie en Betty de muts van Jughead verbrandde, blijkt hij in de trailer zelfs vermist te zijn. Wat is er gebeurd met Jughead? En hebben zijn vrienden daar mogelijk wat mee te maken?

Daarnaast roept de trailer nog meer vragen op. Zo blijkt Betty een groot geheim te hebben en wordt ze in de trailer zelfs neergeslagen met een geweer. Ook speelt senior year, het laatste jaar van de middelbare school, een belangrijke rol in het vierde seizoen van de reeks. Na de komende maanden zal alles veranderen.

Riverdale seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van Riverdale gaat op 9 oktober van start bij The CW. Een dag later, op 10 oktober, wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarna volgen wekelijks nieuwe afleveringen.

Bekijk de trailer