Laatste nieuws over Netflix

Trailer seizoen 2 Fargo verschenen

keith-carradine-billy-bob-thornton-fargo-episode-9
Het eerste seizoen van Fargo was vorig jaar één van de grote verrassingen als het om series gaat. Het tweede seizoen zit er gelukkig ook aan te komen en inmiddels is de eerste trailer gepubliceerd.

Op IMDb scoort het eerste seizoen van Fargo nog altijd een dikke 9.0, dus de verwachtingen voor het tweede seizoen zijn ook hoog gespannen. Fargo is gebaseerd op de gelijknamige film die in 1996 werd uitgebracht en eveneens goede kritieken kreeg. Het verhaal in het kort: Autoverkoper Jerry Lundegaard zit in de financiële problemen en heeft een oplossing bedacht. Hij laat zijn vrouw ontvoeren door twee criminelen.Zijn rijke schoonvader zal het losgeld betalen, waarop Lundegaard de buit met de dieven zal verdelen. Het loopt echter finaal mis…

Wanneer seizoen 2 Fargo op Netflix

Het eerste seizoen werd gebracht als een Netflix Original, maar wie de trailer bekijkt ziet dat er duidelijk wordt gemeld dat het een FX Original is. Het is onduidelijk of Fargo niet meer onder de Netflix-vlag valt. Wel is het duidelijk geworden dat het tweede seizoen van Fargo in september 2015 in de Verenigde Staten van start gaat. Een jaar geleden werd Fargo in Nederland steeds een week na de uitzending in Amerika op Netflix gepubliceerd. Het is dus goed mogelijk dat in september het tweede seizoen van Fargo ook op Netflix van start gaat, maar hier hebben we nog geen bevestiging voor ontvangen.

Bekijk hieronder de trailer van Fargo seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?