Trailers

Trailer Sense8 seizoen 2 toont veel beelden uit Nederland

De trailer van Sense8 is onthuld door Netflix en daarin zijn veel beelden te zien die zijn opgenomen in Nederland. Het tweede seizoen van Sense8, een Netflix Original, verschijnt op 5 mei volledig op Netflix.

Sensates

Sense8 draait om acht personages die verspreid over de wereld leven, allemaal in een grote stad. Ze kenden elkaar niet, maar ze worden door één ding met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen ze in contact met elkaar staan, zonder dat ze bij elkaar in de buurt zijn.

Sense8 seizoen 2 op Netflix

Sense8 seizoen 2 gaat op 5 mei in première op Netflix. De tien afleveringen verschijnen dan in één keer online. Het eerste seizoen werd twee jaar eerder toegevoegd en was duidelijk anders dan iedere andere serie. Dat is ook niet zo vreemd, want Sense8 is bedacht door Lana en Lilly Wachowski. Zij staan bekend om hun creativiteit en dat komt ook in Sense8 tot uiting. Eerder scoorden de Wachowski’s al met bijvoorbeeld The Matrix en V for Vendetta. Dit waren grote hits en ook Sense8 werd ontzettend goed ontvangen door de doelgroep.

Het tweede seizoen van Sense8 heeft lang op zich laten wachten. Er was twee jaar voor nodig om het vervolg van seizoen 1 gereed te hebben. Om het lange wachten makkelijker te maken werd er voor de fans een Sense8 Christmas Special gemaakt. Deze werd tijdens Kerst 2016 toegevoegd aan het aanbod.

Sense8 in Amsterdam

Voor de opnames van Sense8 seizoen 2 kwam de cast en crew ook een aantal dagen naar Nederland. In Amsterdam vonden opnames plaats en in onderstaande trailer van Sense8 is te zien dat onze hoofdstad een grote rol zal spelen in het nieuwe seizoen. De trailer opent met de Nachtwacht van Rembrandt in het Rijksmuseum en daarna zijn nog meerdere shots van Amsterdam en de acteurs van Sense8 te zien. Zo zien we bijvoorbeeld ook een vechtpartij waarbij een agent in Nederlandse politiekleding bij betrokken is.

Een dag voor het verschijnen van het tweede seizoen heeft Netflix nog een trailer verspreid van het tweede seizoen van Sense8. Nu zijn we helemaal voorbereid op de nieuwe afleveringen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?