Trailers

Trailer slot Las Chicas del Cable en Mr. Iglesias seizoen 2

In de komende weken verschijnen er nieuwe afleveringen van zowel Las Chicas del Cable en Mr. Iglesias. Van allebei deze series heeft Netflix een trailer gelanceerd om ons op te warmen voor de komende episodes.

Slotstuk Las Chicas del Cable

Voor Las Chicas del Cable, ook bekend als Cable Girls, komt er na vijf seizoenen een einde aan het verhaal. Wat begon als vier dames in een telefooncentrale in Madrid, is uitgegroeid tot een heerlijke dramaserie. Het vijfde seizoen werd in twee delen geknipt, daarvan komt het tweede deel op 3 juli op Netflix. Daarin zien we hoe het af gaat lopen met Lidia, Marga, Carlota en Oscar.

Bekijk de trailer van Las Chicas del Cable seizoen 5B

Gabriel Iglesias opnieuw voor de klas

De komedieserie Mr. Iglesias heeft Gabriel Iglesias in de hoofdrol. Hij is leraar op een school en besluit een groep studenten onder zijn hoede te nemen die eigenlijk weggestuurd waren. Ze haalden om diverse redenen niet de gewenste cijfers en waren daarom niet meer gewenst. Met een stevige dosis humor en doorzettingsvermogen weet hij de leerlingen toch de juiste richting in te duwen. In het tweede seizoen moeten keuzes voor de toekomst worden gemaakt, want wat gaan de tieners doen ná hun schoolperiode.

Bekijk de trailer van Mr. Iglesias seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?