Trailers

Trailer slotafleveringen BoJack Horseman

BoJack Horseman seizoen 6 Netflix

Aan BoJack Horseman komt deze maand een einde. Het zesde en finaleseizoen begon afgelopen najaar en de resterende afleveringen zullen op vrijdag 31 januari op Netflix verschijnen. De streamingdienst heeft nu een trailer vrijgegeven van het pratende paard.

Tragisch komische serie

Al is BoJack Horseman misschien niet de serie die bij veel mensen vooraan hun kijklijst staat, toch is de reeks ontzettend geliefd. Het leek er lange tijd dan ook op dat de tragisch komische animatieserie nog lang door zou gaan, maar afgelopen zomer werd besloten om er een punt achter te zetten. Het zesde seizoen werd het laatste, al was dit niet tot iedereen zijn tevredenheid.

Tuca and Bertie

Maker Bob-Waksberg baalt dat de serie in zijn ogen nu voortijdig wordt afgerond. Ook had hij graag meer vertrouwen gekregen van Netflix, vooral voor zijn nieuwe show Tuca and Bertie. Deze werd na één seizoen gecanceld. “Toen we begonnen met BoJack, was het Netflix-model zo dat de show de tijd kreeg om een publiek te vinden en om een publiek op te bouwen. Ik weet dat mij gezegd werd: ‘We verwachten dat de grootste dag van BoJack Horseman seizoen 1 zal zijn wanneer we seizoen 2 uitbrengen. We kregen niet gelijk groen licht voor een tweede seizoen, maar dat was de gedachte. Dat deze dingen tijd nodig hebben om te groeien. Ik denk dat het jammer is dat Netflix afstand heeft genomen van dat model.”

Bekijk de slottrailer van BoJack Horseman