Laatste nieuws over Netflix

Trailer slotseizoen 13 Reasons Why verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van het slotseizoen van 13 Reasons Why gelanceerd. De succesvolle serie keert op 5 juni nog één keer terug voor de laatste verhalen van de kinderen van Liberty High en de trailer belooft nu al een uiterst spannend seizoen.

Monty

In de trailer van 13 Reasons Why seizoen 4 gebeurt van alles. Zo hebben we in het derde seizoen van de serie gezien dat niet de echte dader van de moord op Bryce Walker is opgepakt. In plaats daarvan is Monty erin geluisd en inmiddels proberen steeds meer mensen achter de waarheid te komen.

In seizoen 4 is het dan ook de vraag of de leerlingen in staat zijn om een groot geheim te bewaren voordat ze klaar zijn op Liberty High. Ondertussen blijken de kinderen nog steeds met hun eigen problemen te worstelen en is het de vraag hoelang het duurt voordat iemand breekt.

13 Reasons Why seizoen 4 op Netflix

Fans van 13 Reasons Why hoeven niet lang meer te wachten voordat het vierde seizoen van de reeks op Netflix verschijnt. Vanaf 5 juni is het raak en wordt het complete vierde seizoen van de reeks in één keer toegevoegd. Daarin krijgen we hopelijk ook antwoorden op de 10 brandende vragen waarmee we achterbleven in seizoen 4.

Trailer 13 Reasons Why seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?