Trailers

Trailer slotseizoen Orange is the New Black verschenen

Netflix heeft de trailer van het laatste seizoen van Orange is the New Black naar buiten gebracht. Na zeven seizoenen komt de reeks met Piper Chapman in de hoofdrol ten einde. Het laatste seizoen wordt op 26 juli toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en in aanloop naar die release kunnen we nu aan de slag met de eerste beelden.

Einde in zicht

Het einde van Orange is the New Black is in zicht. De serie ging in 2013 van start bij Netflix en al snel werd de serie door kijkers in de armen gesloten. Toch werd in oktober 2018 bekend dat het eind in zicht was voor de gevangenen.

In het slotseizoen zien we hoe Piper Chapman weer in de harde realiteit terechtkomt. Haar gevangenisleven is inmiddels voorbij en ze zal het leven buiten de gevangenis weer op moeten pakken, maar dan wel zonder Alex Vause die haar straf nog altijd uitzit.

Slotseizoen Orange is the New Black op Netflix

Het laatste seizoen van Orange is the New Black wordt op 26 juli in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De trailer voor het laatste seizoen is inmiddels verschenen en hieronder te bekijken. In een interview vertelden Nicky Nichols en Red al wat we mogen verwachten van de laatste afleveringen.

Bekijk de trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?