Laatste nieuws over Netflix

Trailer slotseizoen The 100 gelanceerd

Octavia The 100

De officiële trailer van The 100 is een feit. Nadat eerder al bekend werd dat het laatste seizoen op woensdag 20 mei van start zou gaan bij The CW, kunnen we nu ook alvast aan de slag met de trailer. Daarin krijgen we alvast een glimp van wat we van seizoen 7 mogen verwachten.

Slotseizoen

De trailer trapt af met beelden waarin we Clarke horen zeggen: ‘Ik houd van je mam, ik doe mijn best om jou trots te maken’. In het zesde seizoen namen we tenslotte afscheid van Abby. Daarna zien we en huilende Bellamy, opgevolgd door beelden waarin we Octavia en Diyoza zien. Van beide was lange tijd niet bekend of ze nog leefden. In de trailer is ook meteen weer heel wat actie te zien. Met seizoen 7 beginnen de overgebleven personages aan hun laatste avontuur.

Prequel The 100

Alhoewel we na het huidige seizoen afscheid nemen van The 100, gaat de reeks op een andere manier wel door. Achter de schermen wordt namelijk gewerkt aan een prequel waarvan we in seizoen 7 een pilotaflevering te zien krijgen. Daarna wordt bepaald of er ook echt een serie gaat komen. In de prequel moeten de mensen gevolgd worden die achterbleven op aarde tijdens de nucleaire apocalypse.

The 100 seizoen 7 op Netflix

Het zevende seizoen van The 100 gaat op woensdag 20 mei van start. Een releasedatum op Netflix is nog niet bekendgemaakt, maar het ziet ernaar uit dat de afleveringen ook daar weer meelopen. Bij voorgaande seizoenen moesten we ongeveer een week wachten tot na de uitzending in de Verenigde Staten.

Bekijk de trailer

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The 100 seizoen 7 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?