Laatste nieuws over Netflix

Trailer The 100 seizoen 6 verschenen

The 100 seizoen 6 Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is de trailer van het zesde seizoen van The 100 verschenen. De uitzendingen van het nieuwe seizoen gaan op 30 april van start bij The CW. Het is nog onduidelijk of de serie daarna net als bij de afgelopen seizoenen weer meeloopt bij Netflix en wanneer de eerste aflevering dan te zien is.

Nieuwe wereld in The 100

Aan het eind van het vijfde seizoen van The 100 kregen we al enigszins een idee van wat we van seizoen 6 konden verwachten. Terwijl alle overlevenden in een cryo-sleep werden geplaatst, gold dat niet voor Harper en Monty. Zij hadden de taak om in de gaten te houden wanneer de nieuwe wereld bewoonbaar zou zijn.

Veel later dan verwacht ontwaken Bellamy en Clarke uit hun cryo-sleep en leren ze Jordan kennen, de zoon van Harper en Monty. Hij heeft van zijn inmiddels overleden ouders de taak gekregen om hen te wekken nu de aarde eindelijk weer bewoonbaar is. In het zesde seizoen komen de overlevenden terecht op de nieuwe wereld. Een plek waar alles heel anders blijkt te zijn en waar ze te maken krijgen met een nieuwe leider.

Afwezigen

In aanloop naar de trailer voor seizoen 6 plaatste Rothenberg al een eerste foto online. Opmerkelijk genoeg ontbraken daar een aantal vaste gezichten op. Zo zagen we Octavia, John, Marcus Kane en Indra niet op de foto staan. In de trailer komt onder meer Octavia echter wel voorbij.

Trailer The 100 seizoen 6 verschenen

Het zesde seizoen van The 100 heeft eindelijk zijn trailer gekregen. Showrunner Jason Rothenberg was de laatste dagen al aan het teasen en nu is het dan eindelijk zover. In de trailer komen onder meer Clarke, Madi en Bellamy al voorbij.

Of we bij seizoen 6 net zo snel aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen als voorheen, is nog even afwachten. Voorheen liepen de uitzendingen mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Netflix heeft nu helaas nog geen releasedatum naar buiten gebracht voor het zesde seizoen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als The 100 seizoen 6 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de trailer van The 100 seizoen 6