Trailers

Trailer: The Get Down Deel II nadert op Netflix

Het eerste seizoen van The Get Down krijgt op Netflix een vervolg. Vanaf vrijdag 7 april gaat Deel II van het eerste seizoen van start, nadat in het najaar van 2016 al het eerste deel was verschenen. De officiële trailer van het vervolg is vandaag vrijgegeven door de streamingdienst.

South Bronx

De verhalen van de jongeren in de South Bronx in New York gaan vanaf 7 april weer verder op Netflix. In de serie is te zien hoe muziek de jongeren helpt om problemen te vergeten, maar tegelijkertijd brengt het ook weer nieuwe problemen met zich mee.

The Get Down Deel II op Netflix

The Get Down Deel II borduurt op Netflix uiteraard voort op waar Deel I eindigde. Mylene is nog altijd bezig om voet aan de grond te krijgen in het wereldje, terwijl The Get Down Boys zo hun eigen problemen hebben. Ook het tweede deel van The Get Down bestaat weer uit zes afleveringen. Hierin wordt via relaties, problemen, overwinningen en creativiteit van jongeren in de South Bronx de ondergang van disco en de opkomst van hiphop in beeld gebracht. Bekijk hieronder alvast de officiële trailer van The Get Down Deel II, vanaf 7 april op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?