Trailers

Trailer The Kissing Booth 3 verschenen: Hartverscheurende keuzes

Het derde deel van The Kissing Booth is onderweg naar Netflix. Vanaf 11 augustus kunnen we aan de slag met de laatste film in de reeks. Om alvast een glimp van de nieuwe film te krijgen, heeft Netflix nu de officiële trailer gelanceerd.

College

Het slotstuk van The Kissing Booth speelt zich af in de zomer voordat Elle (Joey King) naar de universiteit gaat. Ze staat voor de moeilijkste keuze in haar leven gaat ze met haar vriendje Noah (Jacob Elordi) door het land verhuizen of zal ze kiezen voor de belofte die ze ooit deed aan haar BFF Lee (Joel Courtney) om samen naar college te gaan. Wiens hart zal Elle breken als The Kissing Booth-trilogie ten einde loopt? En wat zal de nieuwe ontmoeting met Marco doen voor Elle?

The Kissing Booth 3 op Netflix

The Kissing Booth 3 staat op 11 augustus op Netflix en zal voor Elle een ware strijd worden. Het derde deel van de filmreeks werd meteen opgenomen na de release van het tweede deel. De officiële trailer van het derde deel bekijk je nu alvast hieronder. The Kissing Booth 3 wordt overigens de laatste film in de reeks. Daarmee komt de trilogie ten einde.

➡ Lees ook: 6 Prangende vragen voor The Kissing Booth 3

Bekijk de trailer van The Kissing Booth 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?