Laatste nieuws over Netflix

Trailer The Two Popes verschenen met Anthony Hopkins

The Two Popes is in aantocht op Netflix. In aanloop naar de release van de film met Anthony Hopkins en Jonathan Pryce in de hoofdrollen heeft Netflix nu de eerste officiële trailer van de film naar buiten gebracht. Daarin zien we alvast een glimp van de machtsstrijd in het Vaticaan.

The Two Popes

The Two Popes is afkomstig van de voor een Oscar genomineerde Fernando Meirelles. Hij heeft een historisch keerpunt binnen de katholieke kerk in beeld gebracht. Als kardinaal Bergoglio het niet eens is met de koers die de Katholieke kerk vaart, vraagt hij het pensioen aan van paus Benedictus.

Terwijl de paus zijn toekomstig opvolger bij zich roept, onthult hij een geheim dat de fundamenten van de katholieke kerk op haar grondvesten doet schudden. We kijken mee met een tweestrijd tussen traditie en vooruitgang, schuld en vergeving. Lukt het desondanks om de kerk en haar volgers een toekomstperspectief te bieden?

The Two Popes op Netflix

Het wachten op The Two Popes duurt niet lang meer. Netflix maakte eerder namelijk al bekend dat de film op 20 november wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Hieronder is alvast de eerste officiële trailer te bekijken.

Bekijk de trailer van The Two Popes

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?